BOSCH potpuno integrirana perilica posuđa serije 4 SBV4HVX31E 13 posuđa, XXL perilica posuđa

Original price was: 699.00 €.Current price is: 424.15 €. sa PDV

Težina 49 kg
Vrhunske karakteristike

Aqua stop
LED zaslon

Napomena o narudžbi

Perilice posuđa testiraju se vodom u tvornici kako bi se, između ostalog, provjerilo ima li curenja prije nego što uređaj napusti tvornicu. Mogu ostati ostaci vode. Ovo je kvalitetan program proizvođača i nije razlog za povrat.

Vrsta instalacije

potpuno integrabilan

Materijal unutarnjeg poda

plastični

Naziv modela

SBV4HVX31E

Broj postavki posuđa Standardni ciklus čišćenja

13

Emisije buke u zraku

46 dB(A)

Klasa emisije zvuka u zraku

C

Klasa energetske učinkovitosti (skala)

E (A do G)

Broj programa

6

programa

1h 65 °C
automatski program
Eko program
Intenzivni program
Noćni program
Predispiranje

Visina

86,5 cm

Širina

59,8 cm

dubina

55 cm

Duljina odvodnog crijeva

1,65 m

brend

Bosch

Na zalihi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INFORMACIJISKI LIST PROIZVODA (PDF)

17 People watching this product now!
Članak br. 4936371831
  • Emisija zvuka u zraku: 46 dB(A)
  • AquaStop
  • EcoSilence pogon
  • Izmjenjivač topline
  • Home Connect: Kućanski aparati s inteligentnom vezom za lakši svakodnevni život.

 

 

 

 

Uz SBV4HVX31E, BOSCH nudi potpuno integriranu perilicu posuđa dimenzija 59,8 x 86,5-92,5 x 55 cm (ŠxVxD). S kapacitetom punjenja od 13 posuđa, uređaj je apsolutno prikladan za kućanstva s četiri ili više osoba. U automatskom programu senzori određuju stupanj onečišćenja i prema tome prilagođavaju proces ispiranja. To znači da je posuđe blistavo čisto uz minimalnu potrošnju vode i energije. Zahvaljujući intenzivnom programu, perilica posuđa higijenski čisti čak i jako zaprljane lonce i tanjure. Eco tehnologija uređaja omogućuje čišćenje koje štiti okoliš i iznimno štedi energiju. Sustav zaštite od vode zaustavlja dovod vode u nuždi. Za početak procesa ispiranja u određeno vrijeme, uređaj ima korisnu odgodu početka. Svatko tko traži korisnu, funkcionalnu i pouzdanu podršku za kućanstvo, pronaći će idealnu perilicu posuđa s ovim uređajem.

 

 

 

 

Serija 4 – Potpuno integrirana perilica posuđa – 60 cm – XXL

 

 

 

Dodatno sušenje

Dodatno sušenje

Za iznimno temeljite rezultate sušenja, aktivirajte dodatnu opciju “Extra Drying”. Pritiskom na gumb, temperatura tijekom posljednjeg ciklusa ispiranja se povećava i faza sušenja se produljuje. To znači da svoje posuđe možete savršeno osušiti iz perilice posuđa, čak i s različitim punjenjem.

Info svjetlo – crvena točka koja pruža informacije.

Info svjetlo – crvena točka koja pruža informacije.

Crvena svjetlosna točka na podu govori vam radi li vaša potpuno integrirana perilica posuđa još uvijek ili je već gotova.

VarioDrawer - fleksibilnost u trećoj razini punjenja.

VarioDrawer – fleksibilnost u trećoj razini punjenja.

S dodatnim udubljenjima, Vario ladica nudi prostor za veći pribor za jelo ili manje predmete posuđa, kao što su šalice za espresso. To vam daje fleksibilnost pri punjenju vaše perilice posuđa i daje vam više prostora u prostoru za pranje.

Vaš omiljeni program pritiskom na gumb

Vaš omiljeni program pritiskom na gumb

Izvucite maksimum iz svoje perilice posuđa i olakšajte si svakodnevni život. Pomoću funkcije favorita možete jednostavno postaviti konfiguraciju programa koju najčešće koristite. Ova se konfiguracija može pokrenuti putem aplikacije Home Connect ili izravno na zaslonu vaše perilice posuđa. Na primjer, kombinirajte opciju Extra Dry s programom Eco 50° i pokrenite perilicu posuđa samo jednim klikom.

Vaša perilica posuđa vas sluša.

Vaša perilica posuđa vas sluša.

Zahvaljujući partnerstvu s Amazon Alexa, vašom perilicom posuđa možete upravljati i glasom. Saznajte je li odgovarajuća značajka Home Connect dostupna unutar aplikacije Alexa za vašu zemlju i jezik. Aktivirajte odgovarajuću funkciju za uspostavljanje veze između Amazon Alexa i vašeg kućanskog uređaja.

Kupljeni uređaj ćemo dostaviti u razumnom roku, a najkasnije u roku od 15 radnih dana od dana kupnje, osim ako nije drugačije dogovoreno s Kupcem. Izvršitelj dostave je dostavno vozilo Prodavatelja (na području Zagreba i bliže okolice) ili angažirana kurirska služba.

Uvjeti dostave

  • Dostava se vrši do željene adrese, odnosno do ulaza u objekt (a ne ulaza u stan).
  • Nošenje uređaja po stepenicama nije uključeno u uslugu dostave.
  • Kupac je obvezan biti prisutan prilikom preuzimanja kupljenog uređaja.
  • Kupac je prilikom dostave dužan potpisati otpremnicu kao potvrdu o primitku.
  • Kupac nije dužan potpisati primitak, kao ni preuzeti robu koja je zadobila naknadna oštećenja, a za koje može dokazati da nisu postojala prije dostave.
  • Reklamacije na estetska oštećenja nakon preuzimanja kupljene robe i potpisivanja otpremnice Prodavatelj neće uvažiti.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Pravo na reklamaciju ostvaruje se u slijedećim slučajevima:

1. Reklamacija prilikom instalacije ili prvog puštanja

Ukoliko se prilikom instalacije ili prvog puštanja u rad  konstatuje da je isporučeni prozvod oštećen, nekompletan, da ne odgovara specifikaciji ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju.

Davalac garancije će popraviti pokvareni uređaj, zamijeniti proizvod novim ili vratiti novac u najkraćem mogućem roku.

2. Reklamacija u  garantom roku

Davalac garancije, u garantnom roku, o svom trošku obezbjeđuje otklanjanje kvarova i nedostataka proizvoda koji proizilaze iz nepodudarnosti stvarnih sa propisanim karakteristikama proizvoda. Davalac garancije se obavezuje da će ukoliko se utvrde ove nepravilnosti popraviti pokvareni uređaj, zamijeniti proizvod novim ili vratiti novac.

VAŽNO: Proizvod slati isključivo na adresu ovlaštenog servisa koja je upisana na garantnom listu. U slučaju slanja proizvoda u neovlašteni servis proizvod gubi garanciju

3. Zamjena proizvoda ili povrat novca (Uređaji koji se ne mogu popraviti)

Rok za povrat novca i utvrđivanje vjerodostojnosti onoga što je kupac naveo prilikom vraćanja uređaja je 45 dana od prijema robe na servis. Ovlašteni servis u navedenom roku za taj uređaj donosi odluku da li će se kupcu dati novi proizvod ili će se izvršiti povrat novca. Za uvažene reklamacije Šimex d.o.o. u potpunosti snosi troškove transporta.

Da bi se ostvarilo pravo na reklamaciju potrebno je da:

  • Reklamirani proizvod donijeti u servis naznačen na garantnom listu u originalnoj ambalaži,
  • Donijeti na uvid originanil garantnog lista i fiskalni račun,
  • Opisati neispravnost/i,
  • Sve informacije o statusu proizvoda koji je na servisu kupac dobija isključivo od ovlaštenog servisa gdje je ostavio proizvod.